Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. aprill 2023

Linas Agro jagab Maamessil põllutarkust

Linas Agro on Maamessil koos sõsarfirmaga Dotnuva Baltic, mõlemad firmad leiab välialalt VP-36. Tule ja kogu uusi teadmisi põllutöödest ning uudista tipptasemel põllutehnikat.
Linas Agro jagab Maamessil põllutarkust.
Foto: Linas Agro

Kui Dotnuva Baltic näitab messil uut ja ägedat põllutehnikat, siis Linas Agro jagab uueks hooajaks põllutarkust. Väljas ollakse terve tiimiga, seega saab arutada tulevastest plaanidest põllul, saada rohkem informatsiooni teadatuntud kui ka uutest toodetest, samuti olla esimene kes kuuleb eesootavatest üritustest ning messilt ei puudu ka loosid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960