Autor: Põllumajandus.ee • 25. aprill 2023

Ministrid arutavad võimalusi põllumajanduses ja metsanduses süsiniku sidumiseks

Täna toimub Luxembourgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istung AGRIFISH, kus ühe teemana on arutelu all süsiniku eemaldamise sertifitseerimisraamistiku loomise algatus.
Ministrid arutavad võimalusi põllumajanduses ja metsanduses süsiniku sidumiseks.
Foto: Pixabay

„Tervitame Euroopa komisjoni algatust raamistiku loomiseks. Soovime, et loodav sertifitseerimisraamistik annaks põllumeestele laiema võimaluse panustada kliimaeesmärkide saavutamisse ja võimaldaks selleks vajalikke tegevusi rahastada,“ rääkis regionaalminister Madis Kallas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960