Autor: Stiine Reintam • 19. mai 2023

Euroopat ähvardab suhkrupõud, Eesti toidutootjad seisavad silmitsi kõrgete hindadega

Eesti ettevõtetel suhkruga tarnaprobleeme ei ole, mure on hoopis jätkuvas hinnatõusus.
Foto: Veiko Tõkman
Euroopa suhkrutootjad kardavad, et jäävad sel aastal äärmuslike ilmaolude pärast toorainedefitsiiti, teatas Bloomberg. Eesti ettevõtjad praegu tarneprobleeme ei näe, kuid hind on küll juba kahekordistunud.

„Ostame kaks korda kallima hinnaga ja midagi teha ei ole,“ ütles Salvesti ASi omanik Veljo Ipits.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960