Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. mai 2023

Majandustulemused | Loomsete jäätmete käitleja müügitulu kahanes

Loomsete kõrvalsaaduste käitlemise ja kahjutustamise tehas Vireen teenis eelmisel majandusaastal 2,8 miljoni eurose käibe juures 0,14 miljonit eurot tegevuskasumit. Ettevõtte müügitulu kahanes 8% aasta varasemaga võrdluses.
Vireen teenis eelmisel majandusaastal 2,8 miljoni eurose käibe juures 0,14 miljonit eurot tegevuskasumit.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kahanes 8%. Vireeni müügitulu 2022. aastal oli 2 802 590 eurot, mis võrreldes 2021. aastaga vähenes 234 110 eurot. Enamus, 75% tulust, tuli ettevõtte põhitegevusest, ehk loomsete kõrvalsaaduste kokkuveost ja kahjutustamisest, seda 2 109 219 euro väärtuses.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960