Autor: Andres Pulver • 30. mai 2023

HKScani uued farmid kerkivad Uudekülasse ja Liivakülla

HKScan Estonia kavatseb tulevikus koondada oma broileritootmise Väike-Maarja ja Tamsalu kanti.
Kerli Leetsaar tutvustab keskkonnamõju hindamise aruannet.
Foto: Andres Pulver

HKScan Estonia algtootmise ja loomade varumise direktor Priit Dreimann ütles Lääne-Virumaa Uudistele, et ettevõte on suunatud kasvule, sest lihatoodete tarbimine nii maailmas kui ka Eestis on kasvamas ning ka nõudlus linnuliha järele suureneb pidevalt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960