Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. mai 2023

Majandustulemused | Laheotsa kasum kasvas 123 protsenti

Laheotsa OÜ teenis 2022. aastal 7,9 miljoni eurose käibe juures 7,08 miljonit eurot ärikasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas 33%, ärikasumi kasv oli aga lausa 123%.
Enamus toodetust müüb Laheotsa koduturul.
Foto: Pixabay

Perefirma Laheotsa OÜ on 1992. aastal asutatud kodumaisel kapitalil põhinev ettevõte, kelle põhitegevusaladeks on juur- ja köögivilja kasvatamine, - hoiustamine, - töötlemine ja aastaringne turustamine ning teravilja- ja rapsikasvatus. Lisaks tegeletakse maatulundusmaade ostu, müügi ja haldamisega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960