Autor: Põllumajandus.ee • 31. mai 2023

Mida on plaanis teha Eestis loomaheaolu valdkonnas?

Euroopa Liidu ametkonnad hindavad selle aasta lõpuks loomade heaolu õigusruumi eesmärgipärasust, vastavust uuematele teadusuuringute tulemustele ja rakendamise efektiivsust.
Euroopa Liidu ametkonnad hindavad selle aasta lõpuks loomade heaolu õigusruumi eesmärgipärasust.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Mida on plaanis teha Eestis loomaheaolu valdkonnas, et olla kooskõlas uuenevate õigusnormide ja ühiskondlike ootustega, selgitab Maablogis Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna loomaheaolu peaspetsialist Ulrika Tuppits.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960