Autor: Põllumajandus.ee • 6. juuni 2023

Toiduohutus algab kestlikust toimimisest

Homme, rahvusvahelisel Toiduohutuse päeval 7. juunil korraldab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) Toiduohutuse konverentsi.
Aina enam on põhjust rääkida säästlikust põllumajandusest.
Foto: Pexels

Toidusüsteemidel on mitmeid tasandeid – need võivad hõlmata nii toidutootmist ja looduskeskkonna elurikkust kohalikul tasandil ja ka riiklike või globaalseid vaateid kestlikule toidutootmisele ja tervislikele tarbijaharjumuste edendamisele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960