Autor: Põllumajandus.ee • 9. juuni 2023

Siloseire: silotegu täies hoos

Silo tegemine käib täies hoos, kuigi rohukasv on kehvapoolne ja saaki koguneb vähe. Mõnel pool on juba kõrrelisterohketelt taimikutelt rohusilo varumine lõpetatud, annavad Maaelu Teadmuskeskuse agronoomid teada.
Silo varumine on täies hoos.
Foto: Pixabay

Põud ja jätkuvad öökülmad on tänavuse kevadise rohukasvu väga suured mõjutajad. Üle-Eesti kõikus ööpäevakeskmine õhutemperatuur nädalajooksul vahemikus 5,8…14,7 kraadini, mis erines normist (viimase 30. a keskmine 1991…2020) kuni -8 kraadi võrra.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960