Autor: Põllumajandus.ee • 21. juuni 2023

Jaak Aab: valitsusel puudub plaan, kuidas põllumeestele põuakahjusid leevendada

Põuast tingitud kehv heinakasv on viinud loomasööda puuduseni ja selle kvaliteedi vähenemiseni ning võib kaasa tuua olukorra, kus karjakasvatajad peavad hakkama viima oma loomi tapamajja, ütles Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Jaak Aab, kes andis üle vastavasisulise arupärimise regionaalministrile.
Jaak Aab: valitsusel puudub plaan, kuidas põllumeestele põuakahjusid leevendada
Foto: Liis Treimann

Keskerakonna juhatuse liikme sõnul on põllumehi tänavu tabanud mitmed väga rasked probleemid üksteise järel, sest nii kevadiste öökülmade kui ka suvel pikalt valitsenud põua tõttu on saanud kahjustusi teraviljapõllud, rohumaad ning taime- ja köögivilja kasvupinnad üle Eesti.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960