Autor: Rahel Lepp • 20. juuni 2023

Põud teeb põllumeestele palju kurja

Kestev põud nüpeldab põllumehi ja loomakasvatajaid, erandiks ei ole ka Lääne-Virumaa ettevõtjad. Olukord on nutune, kinnitasid nii vilja-, kartuli- kui lambakasvataja.
Varajase kartulisordi "Solist" põld tänavu 2. juunil.
Foto: Erakogu

Viljapõllud kirjud kui metsseapõrsad. Kadrina vallas Jõepere külas tegutseb Tuisumäe OÜ, kus ettevõtte omanik Margus Sirvel kasvatab ligi 800 hektaril vilja. Muist põldudest on talivilja all (rukis, oder, nisu, raps), vähem on suvivilja (nisu, oder).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960