Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. juuni 2023

Majandustulemused | põllumeeste ühistul kõigi aegade parim tulemus

Põllumeeste Ühistu KEVILI saavutas 2022. majandusaastal rekordtulemuse - 148 miljoni eurose käibe juures teeniti üle 10 miljoni euro ärikasumit.
Põllumeeste Ühistu KEVILI saavutas 2022. majandusaastal rekordtulemuse.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Põllumeeste ühistu KEVILI on Eesti suurim taimekasvatajate tulundusühistu, millel on 175 liiget. Ühistu peamisteks tegevusaladeks on teraviljakasvatus, -kuivatus ja hoiustusteenus ning toodangu turustamine. Ühistu korraldab aktiivselt oma liikmetele koolitusi ja õppereise ning loomulikult jagavad KEVILI taimekasvatusspetsialistid liikmetele agronoomilist nõuannet.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960