Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. juuni 2023

Majandustulemused | traktorimüüja plaanib veelgi kasvada

Põllutehnikamüüja Wihuri teenis 2022. aastal 62,9 miljoni eurose käibe juures 3,4 miljonit eurot ärikasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas pea 57%, kasum lausa 192%. Ka tänavust aastat näevad nad kasvuaastana.
Wihuri OÜ on John Deere ametlik edasimüüja Eestis.
Foto: John Deere

Wihuri OÜ on Soome kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb põllumajandus-, kommunaal-, golfi- ja aiatehnika müügiga olles John Deere ametlik edasimüüja Eestis. Esindusnimena kasutatakse kaubamärke Wihuri Agri ja Wihuri Tehnika.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960