Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. juuli 2023

Loomakasvatajad seisavad keeruliste valikute ees - sööta ei jagu

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) eestvedamisel toimus täna Jõgeval sööda varumise teemaline seminar, kus otsiti vastukaaluks keerulistele ilmastikuoludele parimaid lahendusi sööda varumiseks.
Infopäeval osales üle 50 taime- ja loomakasvataja.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Maaelu Teadmuskeskuses Jõgeval kogunesid Maaülikooli teadlased, loomakasvatusspetsialistid ja põllumeeste esindajad, et jagada parimaid kogemusi, kuidas ületada söödakriis ja minimaalsete kadudega säilitada veiste populatsiooni farmides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960