Autor: Põllumajandus.ee • 27. juuli 2023

Uuest õppeaastast muutub õppeasutustes puu- ja köögivilja, piima ning piimatoodete pakkumine

Uus õppeaasta toob muudatusi koolikava toetuses. Puu- ja köögivilja, piima ning piimatoodete saajate vanuseline sihtrühm õppeasutustes muutub, suureneb piimatoodete valik ning toetusega eelistatakse pakkuda eelkõige kodumaiseid tooteid.
Eestis hakati koolipiimatoetuse raames piima ja piimatoodete pakkumist rahaliselt toetama alates 2001. aastast.
Foto: Pixabay

Koolikava toetus on Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika turukorralduse meede, millega toetatakse puu- ja köögivilja, piima ja piimatoodete pakkumist lastele. Toetusel on kolm peamist eesmärki: suurendada puu- ja köögivilja ning piima ja piimatoodete tarbimist, aidata kaasa laste tervislike toitumisharjumuste kujunemisele ning tõsta laste teadlikkust põllumajandus- ja toidusektorist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960