Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. august 2023

Horvaatia toel saavad Ukraina põllud miinivabaks

Horvaatia valitsus annetas ÜRO Maailma Toiduprogrammile (WFP) miljon eurot, et aidata Ukrainal põllumajandusmaad demineerida.
Nisupõld Ukraina Ida-osas.
Foto: Polina Rytova

"Hindame kõrgelt nende partnerite toetust, kes pakuvad nii rahalist tuge kui tehnilist abi demineerimisprojektidele Ukrainas. Seda enam, et Horvaatia on riik, kus on olemas väga heal tasemel demineerimiseksperdid," ütles Ukraina esimene asepeaminister ja majandusminister Julia Svyrydenko.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960