Autor: Indrek Lepik • 2. august 2023

Venelaste raketituli tabas uuesti NATO piiri - kannatada sai nii Izmajili sadam kui viljalaod

Venemaa on rünnanud kaht Ukraina jõesadamat, mis asuvad piiril NATOsse kuuluva Rumeeniaga.
Droonirünnaku järel hävis märkimisväärne osa Izmajili sadamast.
Foto: Reuters/Scanpix

Möödunud pühapäeval sõitis Izmajili sadamasse kolm viljalaeva. Ehkki Musta mere viljalepe enam ei kehti – seejuures on Kreml ähvardanud laevu edaspidi põhja lasta –, pääsesid kõik kolm vabalt Ukraina sadamasse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960