Autor: Laura Saks • 24. juuli 2023

Venemaa pommitab järjepidevalt Ukraina teraviljataristut

Möödunud nädalal saatis Venemaa neljal päeval ja ööl Ukraina Odessa piirkonna pihta tiibrakette, sihikul on sadam ja teraviljainfrastruktuur.
Sõda Ukrainas.
Foto: Unsplash

Kaks raketti tabasid ühe Odessa põllumajandusettevõtte viljaaita, ütlesid kohalikud võimud reede hommikul. Kui päästjad nägid vaeva tulekahju kustutamisega, tabas sama ettevõtet veel üks rakett. Löökides sai vigastada kaks töötajat ning hävitati 20 tonni otra ja 200 tonni hernest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960