Autor: Põllumajandus.ee • 14. august 2023

Metsataimekasvataja nõuab Postimehelt kohtus valede ümberlükkamist

Eesti metsataimede kasvataja Systemseparation Ltd nõuab kohtus Postimehelt Eesti päritolu metsaistikute kohta levitatud valeväidete ümberlükkamist.
Mänd.
Foto: Unsplash

Postimees seostas tänavu juulis metsataimede tootja Systemseparation Ltd “hiigeltüssamisega”. Väljaanne lõi kajastustega valemulje, nagu oleks ettevõtte Eesti seemneist kasvatatud istikud kahtlast päritolu, keskkonnaamet soosiks ettevõtet konkurentide ees, ettevõtte kliente ähvardaks metsa võsastumine ja kümnete miljonite eurode suurune kahju. Kõik nimetatud väited on valed.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960