Autor: Põllumajandus.ee • 15. august 2023

Otsitakse osalejaid ökokavade disaini ja rakendamise teemalisse töörühma

Euroopa ühise põllumajanduspoliitika rakendamise kontaktpunkt alustab uue temaatilise töörühmaga, mille teemaks on ÜPP strateegiakavades ökokavade disain ja rakendamine (Thematic Group (TG) on the Design and Implementation of Eco-schemes in the new CAP Strategic Plans). See on võimalus olla osaline EL ülesest ekspertgrupist, et vahetada kogemusi ja panustada poliitikasse laiemalt.
Ökokavade fookuses on kliimamuutused, keskkond, loomade heaolu ning antimikoobne resistentsus.
Foto: Unsplash

Ökokavad on suurim uus sekkumine ühise põllumajanduspoliitika uue perioodi otsetoetustes, mille fookuses on kliimamuutused, keskkond, loomade heaolu ning antimikoobne resistentsus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960