Autor: Põllumajandus.ee • 14. august 2023

Põllumajanduse heitkogus suurenes eelmisel aastal pea 2%

Kasvuhoonegaaside 2022. aasta inventuuri esialgsed tulemused näitavad, et tunamullusega võrreldes suurenes Eesti heitkogus 13,9%. Põllumajanduse heitkogus suurenes eelmisel aastal hinnanguliselt 1,7%.
Põllumajandusmuldade heide kasvas 4% peamiselt põldudel kasutatavate väetiste hulga suurenemise tõttu.
Foto: Unsplash

Põllumajanduse heitkogus suurenes 2022. aastal tunamullusega võrreldes hinnanguliselt 1,7%. Põllumajandusmuldade heide kasvas 4% peamiselt põldudel kasutatavate väetiste hulga suurenemise tõttu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960