Autor: Põllumajandus.ee • 21. august 2023

RMK saab uued nõukogu liikmed ja tegevusjuhised

Kliimaminister Kristen Michal tegi täna valitsusele ettepaneku nimetada viis uut Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu liiget ning edastas uuenenud nõukogule ja juhatusele ootused RMK tegevusele.
RMK matkarada Kõrvemaal.
Foto: Erik Prozes

Esmakordselt sisuliselt sõnastatud omanikuootused tõstavad esile riigimaade ja -metsade kestlikku majandamist, metsasektori digitaliseerimist ja uuenduste eestvedamist ning elurikkuse ja ökosüsteemide hea käekäigu tagamist tuleviku biomajanduse korraldamisel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960