Autorid: Ken Rohelaan, Aivar Hundimägi, Jane Suu • 12. september 2023

Rikaste TOP: Kes on põllumajanduse ja metsanduse jõukaimad?

Tänavune Äripäeva Rikaste TOPist leiame 21 põllumajanduse ja metsandusega seotud juhti, kelle vara väärtus ulatub kokku 646,4 miljoni euroni.
Äripäeva rikaste TOPi on 21 põllumajanduse ja metsandusega seotud juhti.
Foto: Pixabay

Valdkonna esimene põllumajanduse ja metsanduse valdkonna on Aivar Beržin, kes üldtopis 37. kohal. Beržin on seotud ettevõttega Vestman Energia. Tema vara väärtus on aastaga kasvanud 116,6 miljonilt eurolt 138,4 miljonile eurole.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960