Autor: Eget Velleste • 26. september 2023

Suvine põuakriis viis tapamajades järjekorra jaanuarini

Saidafarmi juht Juhan Särgava rääkis Äriplaanil, et suve esimeses pooles Eestit tabanud põud on pannud loomapidajaid karja vähendama.
Saidafarmi juht Juhan Särgava rääkis Äriplaanil, et katastroofiline veel siiski olukord ei ole.
Foto: Raul Mee

„Rakveres on tapamajades järjekord jaanuarini,“ rääkis Särgava. Loomakarjade vähendamisele viitab Särgava sõnutsi ka see, et loomi saadetakse aina rohkem Poola. „Vanasti läks Poola üks auto nädalas, praegu neli autot,“ ütles Särgava.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960