Autor: Põllumajandus.ee • 4. oktoober 2023

RMK ootab arengukava kavandile ettepanekuid

Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) on välja töötanud järgmise viie aasta arengukava esialgse versiooni. Võimalikult laiapindse kaasamise eesmärgil ootab RMK oma kodulehel avaldatud arengukava tööversioonile kuni 13. oktoobrini ettepanekuid.
RMK sügisene avatud metsaistutuspäev.
Foto: Riigimetsa Majandamise Keskus

RMK juhatuse esimees Mikk Marran selgitas, et varakevadel alanud strateegia koostamise protsessi alguses jõuti kiiresti arusaamisele, et hea plaan saab sündida ainult siis, kui kaasatud on maksimaalselt kaasamõtlejaid nii RMK seest kui ka väljast. RMK palus kaasumist ja kaasamõtlemist Eesti Keskkonnaühenduste Kojalt, kohalike omavalituste liitudelt, Eesti Erametsaliidult ja Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidult.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960