Autor: Põllumajandus.ee • 24. oktoober 2023

Kallas: Läänemere kalakvootidega pole seis kiita

Täna hommikul kiideti heaks Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogus Läänemere järgmise aasta kalapüügikvoodid.
Regionaalminister Madis Kallas.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

„Järgmine aasta on meie kalapüügisektorile kindlasti keeruline ja seda peegeldasid ka rasked läbirääkimised. Siiski saime tulemuse, mis Läänemere kalavarude praegust seisundit ja Euroopa Liidu Komisjoni ettepanekut arvestades on parim,“ võttis kokku regionaalminister Madis Kallas läbirääkimiste tulemuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960