Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. oktoober 2023

APF Holdings pikendab IPO tähtaega ja langetab aktsia hinda

Börsile pürgiv Läti munatootja APF Holdings kavatseb kaasata ettevõttesse ankurinvestorina suure Läti pensionifondi, pikendab aktsiate esmase avaliku pakkumise märkimisperioodi ning langetab aktsiate märkimishinda 25% võrra.
APF Holdings-i juhatuse esimees ja suurim aktsionär Jurijs Adamovičs andis Äripäevas investoritele senisest tegevusest ülevaate ning avaldas tuleviku plaanid.
Foto: Liis Treimann

APF Holdings langetas aktsiate pakkumishinna varasemalt 6,81 eurolt 5,11 eurole ja pikendas märkimisperioodi 3. novembril 15.30ni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960