Autor: Põllumajandus.ee • 2. november 2023

Munatootja APFi aktsiate märkimisperiood lõpeb reedel

Baltimaade suuruselt kolmanda munatootja, ASi APF Holdings aktsiate esmase avaliku pakkumise märkimisperiood lõpeb reedel, 3. novembril. APF pikendas algselt sel esmaspäeval lõppema pidanud märkimisperioodi, kuna teatas kokkuleppest kaasata ettevõttesse ankurinvestorina suur Läti pensionifond.
Munatootja APFi aktsiate märkimisperiood lõpeb reedel.
Foto: Pixabay

Märkimisest huvitatud investoritel palutakse esitada märkimiskorraldused oma internetipangas hiljemalt reede keskpäevaks, sest erinevates pankades võib märkimiskorralduste töötlemine võtta aega. APF plaanib avalikustada märkimise tulemused järgmisel esmaspäeval, 6. novembril ning alustada börsil aktsiatega kauplemist reedel, 9.novembril. Ettevõtte aktsiate sümboliks saab börsil noteerimise järel EGG.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960