Autor: investor Toomas • 31. oktoober 2023

Munatooja muutus päevapealt kõvasti ahvatlevamaks: vaatan uue pakkumise läbi

Munatootja APF Holdingsi otsus oma esmaemissiooni hinda alandada ei tulnud mulle üllatusena, tõtt-öelda saan nüüd öelda, et uued tingimused tunduvad juba atraktiivsemad.
Läti munatootja APF Holdings i juhatuse esimees ja suurim aktsionär Jurijs Adamovičs lubab aktsionäridele mitmekordset kasvu ning 2026. aastast alates ka dividendi.
Foto: Liis Treimann

Nagu olen varem kirjutanud, tundus APF Holdingsi IPO minu jaoks huvitav eelkõige sellepärast, et tegemist on ühega vähestest kasumlikest ettevõtetest, kes First Northile pürgib, ning loodan tõepoolest, et edukas esmaemissioon aitab turule elu sisse puhuda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960