Kõvaski sõnul võiks ametnikud rohkem suhelda poliitikutega ning käia rohkem ettevõtjatel külas. „Kulla ametnikud, tulge meile külla, me näitame teile tegelikku elu ja võib-olla kaovad siis ära eluvõõrad ettepanekud, et paneme kõik joogid ühesugustesse klaaspudelisse,“ sõnas Kõvask.
Oleme jõudmas tootmiskatsetuste faasi ja loodame sügise jooksul toodetega poodidesse jõuda, ütleb kaerajoogitehast YOOK Production käivitav Katre Kõvask.
Eile sai Türil nurgakivi Baltimaade esimene kaerajoogi tootmishoone. Eesti ettevõtjad investeerivad uudse ja keskkonnasäästliku tootmise käivitamisse ligi 12 miljonit eurot. Tehas valmib järgmiseks suveks.
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.