Autor: Andres Pulver • 8. detsember 2023

Keskkonnaagentuur ootab vabatahtlike lumemõõtjate abi

Keskkonnaagentuuri seirevõrk koosneb enam kui 100-st vaatluspunktist, kuid soovib alati ilma kohta veel rohkem informatsiooni saada. Siin saavad appi tulla vabatahtlikud.
Vabatahtlikud lumemõõtjad on oodatud appi.
Foto: Keskkonnaagentuur

Eesti on küll pindalalt väike riik, aga ilmaolud võivad erinevates maakondades suurel määral lahkneda. Selleks, et saada veel täpsem pilt ja mõõtmised võimalikult paljudest paikadest on oodatud kõigi vabatahtlike vaatlused ILM+ äpis. Kui on soovi, saab jagada pilte ning videoid koos kommentaaridega, milles saab kirjeldada, milline ilm on parasjagu Sinu asukohas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960