Autor: Põllumajandus.ee • 27. detsember 2023

KIK toetab 1,5 miljoni euroga looduskaitse ja metsanduse projekte

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) toetab keskkonnaprogrammist 30 projekti, mis panustavad oluliselt loodushoidu ja jätkusuutlikku metsandusse. Toetatakse teadusuuringute läbiviimist, kaitsealuste liikide uuringuid, talgute ja koolituste korraldamist ning tehnika soetamist.
Metsanduse alal sai rahastuse seitse Eesti Maaülikooli uurimisprojekti pea 560 000 euro ulatuses.
Foto: Harro Puusild

Looduskaitse programmist saab toetust 23 projekti, kokku üle 956 000 euro. Neist viisteist arendavad looduskaitset, seitse viivad seda ellu ja üks arendab looduskaitse infrastruktuuri. Metsanduse alal sai rahastuse seitse Eesti Maaülikooli uurimisprojekti pea 560 000 euro ulatuses.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960