Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. detsember 2023

CLAAS lõikab kasu suuremast nõudlusest

Põllutehnikatootja CLAAS Grupp lõpetas 2023. majandusaasta suurepäraste tulemustega, saavutades müügikäibeks 6,1 miljardit eurot, mis tähendab pisut vähem kui 25-protsendilist kasvu aasta varasemaga.
CLAAS keskendub uute toodete ja tehnoloogiate arendamisele.
Foto: CLAAS

2023. majandusaasta oli väga edukas, nendib firma CLAAS tegevjuht Jan-Hendrik Mohr. „Müügitulemuste oluline hüpe möödunud aastal näitab põllumajandusseadmete suurt nõudlust. Kui tarneahela olukord pärast pandeemiat paranes, suutsime me süstemaatiliselt toime tulla väga suure tellimuste koormusega ning tarnida oma põllumajandusmasinaid klientidele kogu maailmas tänu tugevale meeskonnatööle," ütleb Mohr.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960