Autor: Kristjan Pruul • 8. jaanuar 2024

Hinnatõusud toidupoodides hoidsid eelmise aasta inflatsiooni kõrgel

Eelmisel aastal kasvasid hinnad keskmiselt 9,2% ning olid aasta lõpuks 4% kõrgemal kui 2022. aasta lõpus.
Inimeste ostud keskpäeval.
Foto: Andras Kralla

Tarbijahinnaindeksi suurimateks mõjutajateks olid statistikaameti tiimijuhi Viktoria Trasanovi sõnul 2023. aastal toidu ja mittealkohoolsete jookidega seotud hinnatõusud, mis kokku andsid kogutõusust ligi kaks viiendikku.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960