• 22.12.23, 13:12

Kui suurt tähelepanu pööratakse toidu märgistusele ja toidualasele teabele?

Kui suurt tähelepanu pööratakse toidupakendil toidu kohta esitatud infole? Kuidas inimesed koduses majapidamises toiduga ringi käivad? Mida arvatakse toiduga seotud keemilistest riskidest? Sellest kõigest kirjutavad Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi toiduohutuse osakonna valdkonnajuht Maia Radin ja nõunik Hellika Kallaste.
Toidu päritolumaa teavet otsib alati 9% ja sageli 36%. Päritolumaa teabe otsimise levinumaks põhjuseks on lihtsalt uudishimu (65%).
  • Toidu päritolumaa teavet otsib alati 9% ja sageli 36%. Päritolumaa teabe otsimise levinumaks põhjuseks on lihtsalt uudishimu (65%).
  • Foto: Pixabay
Sel suvel korraldati Eesti tarbijate seas uuring toidu märgistusest ja toiduhügieenist, et teha selgeks, kui palju inimesed nendest teemadest teavad. Eelmine sarnane uuring tehti 2019. aastal. Üldjoontes ei ole inimeste teadlikkus oluliselt muutunud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 02.06.25, 11:19
Tugev alus tugevale saagile – DEKALBi eelised rapsikasvatuses
Iga hooaeg on ainulaadne ja toob endaga kaasa uusi väljakutseid. Edukaks hooajaks on olulised põllumehe otsused, investeeringud, riskid, tulemused ja saak. Milliste omadustega DEKALBi sorte eelistada, et saak oleks viljakas ja võimas?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele