• 22.12.23, 13:12

Kui suurt tähelepanu pööratakse toidu märgistusele ja toidualasele teabele?

Kui suurt tähelepanu pööratakse toidupakendil toidu kohta esitatud infole? Kuidas inimesed koduses majapidamises toiduga ringi käivad? Mida arvatakse toiduga seotud keemilistest riskidest? Sellest kõigest kirjutavad Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi toiduohutuse osakonna valdkonnajuht Maia Radin ja nõunik Hellika Kallaste.
Toidu päritolumaa teavet otsib alati 9% ja sageli 36%. Päritolumaa teabe otsimise levinumaks põhjuseks on lihtsalt uudishimu (65%).
  • Toidu päritolumaa teavet otsib alati 9% ja sageli 36%. Päritolumaa teabe otsimise levinumaks põhjuseks on lihtsalt uudishimu (65%).
  • Foto: Pixabay
Sel suvel korraldati Eesti tarbijate seas uuring toidu märgistusest ja toiduhügieenist, et teha selgeks, kui palju inimesed nendest teemadest teavad. Eelmine sarnane uuring tehti 2019. aastal. Üldjoontes ei ole inimeste teadlikkus oluliselt muutunud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.04.25, 17:12
Dieci teleskooplaadur – innovatiivne, võimas ja ülimalt mugav
Teleskooplaadurid sobivad oma universaalsuse ja mitmekülgsuse poolest erinevatesse valdkondadesse nagu põllumajandus, ehitus, tööstus ja logistika, jäätmekäitlus, kommunaalteenused ja teehooldus, sadamad ja ladustamisplatsid, sündmused ja messid. Tehnikamüüja Forklift OÜ müügiosakonna juht Rivo Vinogradov soovitab teleskooplaaduri valikul jälgida masina võimekust ja kasutajasõbralikkust.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele