Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. jaanuar 2024

Galerii: Wihuri Agri korraldas tugiteenuste ja hoolduse infopäeva

18. jaanuaril toimus Wihuri Agri Tartu esinduses tugiteenuste ja hoolduse infopäev, kus jagati läbi praktiliste näidete infot neljas erinevas töötoas masinate hoolduse diagnostikast, originaal-, alternatiiv- ja taastatud varuosadest, telemaatika tööriistadest ning Wihuri Agri digiteenustest.
Wihuri Agri korraldas tugiteenuste ja hoolduse infopäeva.
Foto: Egert Kamenik

Palju tunti huvi just telemaatika tööriistade: ekraanide, vastuvõtjate ja modemite vastu ehk just kõik see, mis võimaldab masinatel masinahaldust, agronoomilisi töövahendeid ning kaugtugiteenuseid tarbida. Digiteenuste töötuba pakkus seejärel ideid mismoodi ja miks on vaja põlde kaardistada, mida tähendab asukohapõhine põllumajandus ning kuidas digitaalse agronoomia abil efektiivsemalt toota. Järelturu kliendihaldurite töötoas toodi välja erinevate varu- ja kuluosade võrdlused ja selgitati miks ja millal valida oma vanemale tehnikale soodsam varuosa.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960