Autor: Põllumajandus.ee • 2. veebruar 2024

Amet kontrollib kalapüüginõuetest kinni pidamist

Keskkonnaamet pöörab nädalavahetustel suuremat tähelepanu Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järvel toimuvale harrastuspüügile ning kalapüüginõuetest kinni pidamisele.
Ahven
Foto: Ivo Kask

Keskkonnaameti eluslooduse ja kalanduse järelevalve arendusbüroo peainspektor Ivo Kask ütles, et harrastuspüük on populaarne ning meelitab nädalavahetustel Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järvele kalastama tuhandeid inimesi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960