Autor: Põllumajandus.ee • 5. veebruar 2024

Dotnuva Baltic hakkab esindama Leedu haagisetootjat

Üle Baltikumi põllumajandustehnika müügiga tegelev ettevõte Dotnuva Baltic jätkab esindatava tehnika valiku laiendamist ja täiustamist. 2023. aasta lõpus allkirjastati eksklusiivne koostööleping Leedu ettevõtte UAB Umega Agroga, mis toodab haagiseid ja poolhaagiseid ning tarnib neid 19-sse riiki Euroopas.
Umega Agrot hakkab Baltikumis esindama Dotnuva Baltic.
Foto: Dotnuva Baltic

Mõlemad ettevõtted otsisid pikaajalist partnerit, kes kataks nii Leedu, Läti kui ka Eesti turu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960