Autor: Põllumajandus.ee • 22. märts 2024

Maag pidi parima lihatoote tiitli Lunden Foodile loovutama

Toiduliit korrigeeris Eesti Parim Lihatoode 2024 tiitli saajat, kuna järelkontrollis selgus, et võidutoode ei vastanud täielikult konkursi tingimustele. Selle asjaolu selgumisel sai tänavuse parima lihatoote hõbemärgi Lunden Food seamaksapasteet.
Uueks võitjaks osutus Lunden Foodi seamaksapasteet.
Foto: Lunden Food

Konkursi reeglite järgi peavad osalevad tooted olema täies ulatuses toodetud Eestis. Järelkontrollis selgus, et eile parima lihatoote hõbemärgi saanud Maag Eesti trühvlisalaami on aga osaliselt toodetud ka Lätis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960