Autor: Põllumajandus.ee • 2. aprill 2024

Infortar sai Konkurentsiametilt loa Halinga omandamiseks

Konkurentsiamet andis investeerimisettevõttele Infortar loa Eesti ühe suurima, Pärnumaal asuva piimandusettevõtte Halinga 51% suuruse osaluse omandamiseks.
OÜ Halinga Piimajõe farm ja selle juht Raul Peetson.
Foto: Andres Haabu

„Infortarile tähendab antud tehing sisenemist uude tegevusvaldkonda. Samas tuleb arvestada, et kaasaegne põllumajandus on oluliselt laiem põllu harimisest ja piima tootmisest, see hõlmab valdkondi, milles omame varasemat kogemust nagu ringmajandus ja taastuvenergeetika,“ märkis Infortari tegevjuht Martti Talgre.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960