Autor: Põllumajandus.ee • 17. august 2023

Raul Peetson: panime seljad kokku, et koolides tasuta piim säiliks

Põhja-Pärnumaa vallavanem Aivar Mäe ütles, et kuigi riik on vastu võtnud otsuse, et selle aasta sügisest jagatakse tasuta koolipiima ja piimatooteid ainult kuni üheksanda klassi õpilastele, siis Põhja-Pärnuma vallas ei raisata aega sellele, et kuidas ei saa, vaid leitakse lahendus, kuidas saab. Appi tulid piirkonna piimatoojad.
Halinga OÜ juht Raul Peetson.
Foto: Andres Haabu

„Meie vallas toodetakse 130 000 liitrit piima päevas. Me oleme piimatootmises Pärnumaal esimesed. See tähendab, et meie lapsed piimanälga ei jää,” kinnitas Aivar Mäe. „Kuna varasemalt on saanud ka gümnaasiumiõpilased tasuta klaasi piima päevas, siis otsustas meie ettevõtja Raul Peetson panna õla alla ning kaasas ka teisi Põhja-Pärnumaa piimatootjaid. Halinga OÜ, Kaisma OÜ ja Vändra AS on kokku leppinud, et tagavad Vändra Gümnaasiumi õpilastele vajaliku piima koguse järgneva õppeaasta jooksul,“ kiitis Mäe farmipidajaid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960