Autor: Põllumajandus.ee • 15. aprill 2024

Valmis Jõudluskontrolli aastaraamat

Eesti Põllumajandusloomade Jõudluskontrolli ASil on saanud valmis aastaraamat 2023.
Kui mõelda praegu 120 aastat tagasi kirja pandud tähelepanekutele, siis täna analüüsitakse piimast oluliselt rohkem näitajaid, kuid jätkuvalt kasutatakse saadud tulemusi loomade söötmisel, piima kvaliteedi tagamisel ning loomade tervise jälgimisel.
Foto: Liis Treimann

Esimene jõudluskontrolli aastaraamat ehk Eesti esimene kontroll-ühistute aastaraamat ilmus täpselt 100 aastat tagasi - 1924. aastal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960