Autor: Põllumajandus.ee • 16. aprill 2024

Sotsiaaldemokraadid esitavad regionaalministri kandidaadiks Piret Hartmani

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus otsustas esitada regionaalministri kandidaadiks endise kultuuriministri ja SDE liikme Piret Hartmani.
Piret Hartmanil on magistrikraadid nii TalTechist digimuutused ettevõtluses erialal kui ka Maaülikoolist ökonoomika ja ettevõtluse erialal.
Foto: Liis Treimann

Erakonna esimehe Lauri Läänemetsa sõnul on Piret Hartman end juba tõestanud otsusekindla ministrina ja koostöövalmi valitsusliikmena ning Ida-Virumaalt pärit inimesena on hästi kursis Eesti regionaalsete probleemidega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960