Autor: Põllumajandus.ee • 18. aprill 2024

PTA: tee teadlik valik ja väldi ebameeldivaid üllatusi ning majanduslikku kahju

Põllumajandus- ja Toiduamet (PTA) osaleb 18.–20. aprillil Tartus toimuval Maamessil deviisi all „Tee teadlik valik!“. Jagame teavet karja bioturvalisuse ja taudiennetuse kohta, tutvustame toiduohutuse põhitõdesid ning anname nõu, mida maaparandussüsteemide puhul tähele panna. Lisaks korraldame teadlikkuse uuringu.
PTA inimesed on ka eelmistel aastatel osalenud ja head nõu jaganud.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Muu hulgas õpetame kasutama kaardisüsteemi, mille abiga saab maaomanik teadlikuks enda maal paiknevatest maaparandussüsteemidest. Niisamuti kliendiportaali, millega saab meid lihtsasti teavitada, kui kodus tehakse toitu jagamise eesmärgil. Anname nõu, millega e-poest seemneid ja istikuid tellides arvestama peab, ning selgitame, miks on vajalik fütosanitaarsertifikaat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960