Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. mai 2024

Äntu Mõis avas uue lihatööstuse

Juba jupp aega enne 2018. aastat, kui Äntu mõis uue omaniku sai, mõlkus selle tulevasel omanikul Lauri Bobrovskil mõtteis mahebroileri kasvatamise ja väärindamise idee.
Äntu Mõisa juht Lauri Bobrovski.
Foto: Äntu Mõis OÜ

Elu läks aga nii, et kuus aastat tagasi sai soetatud Kikerikii brändina tuntud mahemunade tootmine, kolm aastat tagasi võeti esimesed mahebroileri tibud, mida töödeldi rendipinnal, ning alles 2024. aasta alguses avati Järvamaal Metsla külas uus lihatööstus koos kodulindudele mõeldud tapamajaga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960