Autor: Põllumajandus.ee • 5. juuni 2024

Lihatööstur: maikuu soojad ilmad suurendasid müüke

Erakordselt soe maikuu kasvatas osade grilltoodete müüki mullu kevadega võrreldes viiendiku võrra. Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul suurendas eestlaste grillirõõmu ja lihatarbimist ka mõningane hinnalangus.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Foto: Vallo Kruuser

Erinevate grill-lihade tarbimine on aastaga 11,3% suurenenud. „Kõige rohkem on aga eelmise aasta maiga võrreldes kasvanud linnulihast grilltoodete müük ja seda suisa 22%,“ ütles Kruustük. Tema sõnul võis juba aasta alguses prognoosida kanalihatoodete suurt populaarsust, kuna nende hind on sealihast veidi odavam.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960