Autor: Toomas Kelt • 11. juuni 2024

Jüri Tiidermann: turbatööstus oleks heas seisus, kui poleks poliitilisi piiranguid

Eesti turbatööstused oleksid suutelised taastama palju rohkem kasutusest väljas olevaid alasid kui senini, kuid selleks vajalike lubade saamine võib võtta aastaid. Eesti Turbaliidu tegevjuhi Jüri Tiidermanniga räägime turbatööstuse käekäigust laiemalt.
Eesti Turbaliidu tegevjuht Jüri Tiidermann.
Foto: Väinu Rozental

Eesti Turbaliidu tegevjuhi Jüri Tiidermanni sõnul on Eesti turbatööstus hoolimata meediakärast ja poliitilistest piirangutest väga heas seisu - maailmas kasvab turba järele nõudlus, kuna aiandussektor laieneb jõudsalt, eriti väljaspool Euroopat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960