Autor: Põllumajandus.ee • 4. juuli 2024

Linas Agro sai uue tegevjuhi

Linas Agro uue tegevjuhina alustas tööd 1. juulil Liina Soovere. Tema rikkalik kogemus ja selge visioon aitavad ettevõttel edasi liikuda ja tugevdada positsiooni Eesti turul.
Linas Agro OÜ uueks tegevjuhiks sai Liina Soovere
Foto: Linas Agro

Liina Soovere on töötanud personalijuhina Akola Grupi Eesti tütarettevõtetes Dotnuva Balticus ja Linas Agros alates 2022. aasta septembrist. Tema vastutusvaldkonnad on hõlmanud personalijuhtimist, restruktureerimist, talentide arendamist, tasu- ja motivatsioonisüsteemide täiustamist, värbamist ja valikut, ettevõtte kultuuri arendamist ning brändingu ja sisekommunikatsiooni juhtimist. Ta on olnud juhtkonna liige mõlemas ettevõttes.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960