Autor: Põllumajandus.ee • 6. detsember 2023

AB Linas Agro Group vahetas nime

Viimastel aastatel kiiresti tegevust laiendanud Baltimaade üks suuremaid börsiettevõtteid AB Linas Agro Group muutis detsembri alguses oma nime AB Akola group. Uue kaubamärgi all plaanib ettevõte kiirendada äritegevuse arengut rahvusvahelistel turgudel ning teha uusi investeeringuid ka Balti riikidesse.
AB Akola groupi juhatuse esimees Darius Zubas.
Foto: AB Akola group

Akola group on üks suuremaid põllumajandus- ja toiduainetööstuse kontserne Balti riikides, mis koosneb 69 tütarettevõttest ja kahest sidusettevõttest. Kontserni ettevõtted tegelevad põllumajandus- ja toidukaupade tootmisega ning pakuvad kaupu ja teenuseid põllumeestele. Akola group ettevõtted Leedus, Lätis, Eestis ja teistes riikides annavad tööd enam kui 5000 inimesele ja nende aastane kogutulu ulatub 2 miljardi euroni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960