Autor: Kerli Ats • 13. aprill 2023

Kerli Ats: loodan, et valitsus loobub maksutõusudest

Eestimaa Talupidajate Keskliidu juht Kerli Ats.
Foto: Erakogu
Uue valitsuse tegevuskavas on mitu maaelu positiivselt mõjutavat sammu, kuid puuduvad punktid, mida oleme kaua poliitikutele rääkinud, ning plaanitav maksupoliitika kahjustab toidutootjate konkurentsivõimet, kirjutab Eestimaa Talupidajate Keskliidu tegevjuht Kerli Ats.

Koalitsioonilepingus on toidutootmise ja maaelu arendamise kohta mitu positiivset aspekti. Näiteks lubab koalitsioon põllumehi ja toidutootjaid sihipäraselt toetada ning hoida erimärgistatud diislikütuse aktsiisi ELi miinimumtasemel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960